Help ons mee de website te kunnen verbeteren, klik op onze sponsors!

Huntelaar zet deur verder open: “Dit is mijn laatste jaar bij Schalke”

Aankomende dderdag staan Ajax en Schalke 04 tegenover elkaar in de Amsterdam ArenA. Een bijzder duel voor Klaas-Jan Huntelaar, die met zijn huidige club in actie komt tegen zijn vroegere liefde. Het is echter nog maar de vraag of de spits in actie zal komen. Een basisplaats heeft hij namelijk allerminst.

“Op een gegeven moment raakte ik geblesseerd en nu ben ik geveer twee maanden terug. Een handjevol wedstrijden heb ik vijf minuten mogen invallen, één keer een half uur. En in de Europa League speelde ik de terugwedstrijd tegen PAOK Saliki”, somt Huntelaar zijn speelminuten op tegenover De Telegraaf. “Of het nu uitzingen is? Er moet wel wat veranderen, ja. Maar ik strijd liever dan dat ik me in het elftal slijm. Zoals het nu bij Schalke gaat, is het niet naar tevredenheid. Ik heb een aflopend ctract, dus dit is mijn laatste jaar bij Schalke”, zet de spits de deur naar een terugkeer naar Ajax op een kier.

En die deur gaat alleen maar verder open staat als Huntelaar aangeeft welke overwegingen meespelen bij een nieuwe club. “Wat ik ga doen, zal ik op gevoel beslissen. Ik vind voetballen leuk, maar ik heb vier kinderen en er zijn zo veel andere leuke dingen. Ik kan het zeker nog opbrengen en weet dat ik nog een hoog niveau kan halen. Ik zie wel wat er gaat gebeuren, welke aanbiedingen er liggen en dan maak ik een keuze. De kans is groot dat ik lekker in Nederland blijf wen. Door de zandbak, China of Turkije kan nu al een streep worden gezet.”

Forum: Klaas-Jan Huntelaar

0
0

The Huntelaar zet deur verder open: “Dit is mijn laatste jaar bij Schalke”AjaxTotaal - Ajax nieuws & forum site..

Lees meer...