Help ons mee de website te kunnen verbeteren, klik op onze sponsors!

Wöber maakte ‘grootste fout van carrière’: “een shit experience”

Ajax nieuws -

Frenkie de Jong viel onlangs uit met een langdurige blessure, dus kreeg Maximilian Wöber de kans om de plek naast Matthijs de Ligt weer eens op te vullen. Mede door een fout van de Oostenrijker, die de bal van zijn voet liet afspringen, verloor Ajax anderhalve week geleden de wedstrijd tegen Vitesse in Arnhem met 3-2.

“Het was een moeilijke week, een heel moeilijke week. Ik maakte in Arnhem de eerste grote fout van mijn carrière”, vertelt Wöber tegen Ajaxlife. “Ik kan me geen grotere fout herinneren waar een doelpunt uit voortkwam. Het was een shit experience voor mij.”

De verdediger zegt er veel van geleert te hebben, al zat de fout zondag nog altijd in zijn achterhoofd. “Ik stak mijn hoofd in het zand en wilde voetballen alsof er niets was gebeurd. We speelden de laatste weken niet zo goed als we kunnen, maar lieten zien dat we nog steeds potentie hebben. We kunnen dus wel een goede wedstrijd op de mat leggen.”

Door de 4-1 overwinning liep Ajax drie punten in op PSV, maar Wöber beseft dat hij realistisch moet zijn. “Als zij geen fouten meer maken, is het gespeeld. We moeten in ieder geval zorgen dat we tweede worden.”

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Het bericht Wöber maakte ‘grootste fout van carrière’: “een shit experience” verscheen eerst op Ajax1.nl.

Lees meer...