Help ons mee de website te kunnen verbeteren, klik op onze sponsors!

Ziyech: “Ajax blijft voor mij de beste club van Nederland”

Ajax nieuws -

Het was voor Ajax een kansloze middag in Eindhoven. Bij rust stond de ploeg van Erik ten Hag al 2-0 achter: “Na de rust probeer je er alles aan te doen om de schade te herstellen, maar na de 3-0 was het over. Je weet dat zij daarna kampioen worden, er gaat van alles door je heen”, aldus Hakim Ziyech na afloop tegen FOX Sports.

Rampseizoen

Met de vernedering in Eindhoven was een dramatisch seizoen compleet: van de tragedie rondom Abdelhak Nouri, tot de uitschakeling in Europa en het ontslag van Keizer. “Het is duidelijk wat er allemaal gebeurd is, het was geen fijn seizoen”, vat Ziyech de boel samen.

Ten Hag

Het aanstellen van Ten Hag in de winterstop had niet het gewenste effect: “Het is uiteindelijk niet goed gekomen zoals we verwacht hadden. Dat geeft aan dat er nog genoeg werk te doen is. Wat er gaat gebeuren weet ik niet. Er zijn nog 3 wedstrijden en die moeten we zo goed mogelijk afsluiten”, zo vindt de middenvelder.

De beste

Maar eerst moet er een klap verwerkt worden: “Dit komt hard aan. Maar Ajax blijft Ajax, het blijft de beste club van Nederland. Dat is vaak genoeg bewezen. Dit seizoen heeft PSV de schaal, maar Ajax blijft voor mij de beste club van Nederland.”

Het bericht Ziyech: “Ajax blijft voor mij de beste club van Nederland” verscheen eerst op Ajax1.nl.

Lees meer...