Help ons mee de website te kunnen verbeteren, klik op onze sponsors!

‘Als Van der Sar in de spiegel kijkt moet hij opstappen’

Ajax nieuws -

PSV kroonde zich zondag landskampioen door met 3-0 te winnen van Ajax. Chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen vind het kampioenschap van de Eindhovenaren volledig terecht en denkt dat er bij Ajax ‘de bezem door moet’ en Van der Sar moet opstappen.

“PSV is echt tot het gaatje gegaan deze wedstrijd en Ajax dacht het bijna freewheelend hier te kunnen klaren”, zegt Driessen na de wedstrijd. “Al die grote woorden zijn niets waar gebleken van de trainer en de spelers.

De verslaggever is van mening dat het spel van PSV wederom niet hoogstaand was, maar vind de overwinning terecht. “Het is allemaal redelijk armoedig gebleken maar. Over het hele seizoen is PSV de terechte kampioen.”

De conclusie die Ajax volgens Driessen moet trekken is dat er een grote schoonmaak gehouden zal moeten worden. “Dit is de ontmaskering van alles wat Ajax dit seizoen heeft laten zien, of eigenlijk niet heeft laten zien. Sinds de winterstop is het meer in elkaar geklapt dan het beter is geworden. Als Van der Sar in de spiegel kijkt moet hij opstappen.”

Het bericht ‘Als Van der Sar in de spiegel kijkt moet hij opstappen’ verscheen eerst op Ajax1.nl.

Lees meer...