Help ons mee de website te kunnen verbeteren, klik op onze sponsors!

‘Ten Hag zorgt voor irritatie en onrust binnen de selectie’

Ajax nieuws -

De onrustige situatie bij Ajax kan wel eens grote gevolgen gaan hebben voor komend seizoen. In De Telegraaf is maandag een kritische analyse te lezen over onder andere Erik ten Hag en Edwin van der Sar. Volgens de krant moeten zij hun conclusies trekken.

Ten Hag, die halverwege het seizoen instapte bij Ajax, zou met zijn werkwijze voor irritatie binnen de spelersgroep zorgen. Zo zou hij partijtjes continu stilleggen, ‘omdat een looplijntje een metertje te veel naar links of rechts werd gevolgd’. Het wordt Ten Hag aangerekend geen echte Ajax-trainer te zijn en dat hij meer bezig is met de zwaktes van tegenstander dan met het eigen spel.

Het dagblad weet verder te melden dat mede doordat Hakim Ziyech afgelopen vrijdag zijn vertrekwens openlijk uitsprak, er grote onrust heerst binnen de selectie. Hierbij zouden enkele medespelers Matthijs de Ligt zelfs hebben geadviseerd om deze zomer te vertrekken bij Ajax.

Ook Edwin van der Sar wordt de misère bij Ajax aangerekend. De algemeen directeur heeft, nu er al vier jaar op rij geen rijs is gepakt, ‘heel wat uit te leggen’ binnen de club. ‘En als hij thuis in de spiegel kijkt, kan er eigenlijk maar één conclusie volgen: gefaald. Als Van der Sar (in deze functie) de eer niet aan zichzelf houdt, is het de vraag hoe daar binnen de club op wordt gereageerd’, aldus De Telegraaf.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Het bericht ‘Ten Hag zorgt voor irritatie en onrust binnen de selectie’ verscheen eerst op Ajax1.nl.

Lees meer...