Help ons mee de website te kunnen verbeteren, klik op onze sponsors!

5 winacties voor Ajax – Real Madrid

Ajax nieuws -

Ajax – Real Madrid was binnen no time uitverkocht en veel Ajacieden waren dan ook teleurgesteld. Ajax organiseerde daarom een viewing party in de Ziggo Dome. Heel tof, maar het liefst wil je natuurlijk gewoon in het stadion zijn. Gelukkig zijn er nog wat kansen, dankzij diverse winacties. Ajax1.nl zette ze voor je op een rijtje!

2 kaarten bij Ziggo

Bij Ziggo maak je kans op meerdere prijzen: VIP-kaarten, gewone kaarten en kaarten voor de viewing party. Er worden 5 x 2 VIP-kaarten weggeven en 20 x 2 gewone kaarten. Best wat kansen dus! Je hoeft alleen maar te laten weten dat je mee wilt doen en op welke prijzen je kans wilt maken. Doe mee aan de winactie van Ziggo.

Let op: Je maakt wel alleen kans op de prijzen als je ook klant bent van Ziggo. Ben je dat nog niet? Word dan nu Ziggo-klant!

Een elftal kaarten bij Mastercard

Bij Mastercard maakt je zelfs kans om met je hele elftal naar Ajax – Real Madrid te gaan! Daar moet je dan natuurlijk wel wat voor doen. Vul het formulier in en doe vóór 8 februari een betaling met je Mastercard om kans te maken op de prijs. Meedoen kan tot 7 februari 23.59. De winnaar ontvangt daarna bericht.

2 VIP-kaarten bij Gazprom

Ook bij Gazprom maak je kans op 2 kaarten voor Ajax – Real Madrid. Je krijgt 2 kaarten op de hoofdtribune en vaak is bij Gazprom ook toegang tot hospitality inbegrepen, waardoor je voor de wedstrijd een heerlijk hapje kunt eten. Het enige wat je hoeft te doen, is even een account aanmaken en 1 quizvraag beantwoorden.

2 kaarten + €50 bij Santander

Ook de Spaanse bank Santander verloot 2 kaarten voor het duel tussen Ajax en Real Madrid. Op de website hebben ze het boven het formulier al over PSG – Manchester United, maar de huidige witactie heeft toch echt betrekking op Ajax. Het enige wat je hoeft te doen, is voorspellen hoeveel mensen er mee zullen doen met de winactie. Meedoen kan tot 3 februari 23.59. Bonus: Je krijgt ook nog eens €50 zakgeld.

2 kaarten + backstagetour bij AD/Heineken

Het Algemeen Dagblad geeft samen met Heineken 2 kaarten voor Ajax – Real Madrid én een backstagetour in de Johan Cruijff Arena weg. Je hoeft slechts één eenvoudige quizvraag te beantwoorden om mee te doen. Meedoen kan tot 10 februari.

 

Het bericht 5 winacties voor Ajax – Real Madrid verscheen eerst op Ajax1.nl.

Lees meer...